Tu- Femeia

Eu mă simt ca un copil cu o jucărie nouă.

Mângâi marginile proaspătului meu domeniu de blog și nu știu de unde să încep.

Am să încep de la mine: e greu să-mi pun o definiție, pentru că toată viața suntem într-o permanentă căutare de sine și în același timp știu cu certitudine – sunt un pui de femeie, o mamă ce învață să -și cizeleze cea mai bună versiune a sa pentru ca să poată lansa, apoi, în lume un bărbat, un Om frumos și bun.

E clar că nu poți modela un lut prea aspru sau prea moale, de asta acum încerc să găsesc proporțiile potrivite de asprime, de bunătate, de răbdare, de curaj și creativitate ca să dau naștere Omului din Copilul meu.

Nu prea știu cum e să fiu Femeie, dar sunt un observator destul de bun și îmi place să studiez exemplarele din jurul meu: mă inspir de la frumusețea și naturalețea cu care unele Femei știu să fie ele însele până în măduva oaselor și încerc să evit falsul aerelor izvorâte din complexe și frustrări ale unor femei neîmplinite, fade, vulgare sau reci.

Vă invit să pornim în această aventură împreună: să ne studiem pe noi însene până la cel mai adânc nivel pe care îl vom putea suporta, să deschidem ochii la ceea ce ne înconjoară și să alegem frumosul , ca să-l purtăm cu noi -în inimă, pe față, în mâini.

Abonați-vă la această pagină și eu vă voi aduce exemple de noi așa cum ne vedem în fiecare zi: uneori ironice, alteori pline de profunzime și mereu interesante.