5 măști pe care le pot pune femeile (de Halloween)

Azi mă bag în tărâțe, pun la bătaie liniștea mea sufletească și îmi aprind paie în cap.

E Halloween (nu că aș fi o împătimită a acestei „sărbători”) și zic hai să fac un top 5 măști (tipuri de femei) pe care le întâlnim în jurul nostru și în care ne regăsim uneori.

Notă: E de râs- așa că fiți pregătiți să faceți share și să puneți like la o doză de haz de necaz în toată nebunia rutinei cotidiene.

Buuun să începem:

1. Femeia Enigmă – nu e cea cu un „je ne sais quoi” franțuzesc, sau cu șarm și mister aruncat în ocheade languroase (deși știu că bărbații mor după el, nu cred că toate îl avem, mai degrabă îl creștem acel vino ‘ncoace ). Este femeia care vorbește mereu cu aluzii- „ghicește de ce am privit la stânga apoi la dreapta, ghicește ce îmi place, ia vezi tu ce am avut în vedere când am tăcut, ghicește de ce m-am supărat când am împins ușor farfuria etc.” trebuie să ai un radar bun la aluzii și un DEX care să le descifreze, mereu la îndemână, dacă nu vrei să-ți scape printre degete și să rămâi cu ochii în soare.

2. Femeia Judecător- e cea cu fruntea sus spre înălțimi nebănuite și care deține Adevărul (oricare ar fi el) încrustat pe tăblii de granit în inima sa (Adevăr Incontestabil și Invizibil pentru noi-muritorii de rând) și ne trece pe toți printr-o sită de „principii și valori” mari.

3. Femeia Știe-Tot – este cea săritoare la nevoie, mereu cu un sfat la îndemână, cu o persoană cunoscută la un telefon distanță, cu soluții și pile în orice domeniu, cu viziuni mari și largi despre tot și despre toate și fără de care omenirea ar suferi un colaps în dezvoltare.

4. Femeia Brand –Oh, dar o vedem din ce în ce mai des pe la colțuri de rețele de socializare și nu doar, mare cunoscător al tendințelor noi în materie de Fashion, Feng Shui, meditation, relații, Showbiz, make up, mașini, beauty, jewelleris etc. Se întâlnește uneori în simbioză cu Femeia Știe-Tot.

Și ultima dar nu cea din urmă:

5. Femeia „Tu ca Tu, da’ Eu…” – acest tip de mască (femeie) apare frecvent în discuțiile Online sau Offline între femei, când tendințele de a ieși în față, ce fierb mereu la foc mic, undeva, răbufnesc cu stropi din viața ei plină de evenimente uluitoare. E mereu gata să te întrerupă la cel mai mic semnal de subiect tangențial, ca să-ți eclipseze umila ta persoană prin povești WOW„din viață”.

Acum vă las să ghiciți în care din aceste stări mă aflu eu mai des și lăsați în comentarii ce tipuri de femei ați văzut în voi sau în jurul vostru.

Vă cuprind. Bisous!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s