Despre iubiri efemere sau ziua Sf.-ului Valentin

Ziua Sf. Valentin a rămas un motiv în plus ca să ne vedem unul pe celălalt , să deschidem ochii şi să încercăm să trecem cu privirea lucrurile care ne scot din sărite la cei dragi, pentru că ne amintim că-i iubim. Ce a devenit acum această sărbătoare? O modalitate de a mediatiza relaţiile  încărcate cu drăgălăşenii siropoase, de a se vinde fiecare aşa cum îi place lui şi cu ce preţ îşi doreşte, pentru că azi nimeni nu se judecă, totul se acceptă printr-o înţelegere tacită-toţi devenim răbdători şi aşteptăm să treacă tornada iepuraşilor roz şi a inimioarelor de pluş. De mîine revenim la normal, la obiceiurile noastre frumoase în care ne trezim dimineţile cu zîmbetul pe buze pentru că ştim că cineva ne iubeşte şi ne este alături fără să ne înnece cu declaraţii uimitoare sau să ne dăruiască inimioare din hîrtie colorată(deşi nu neg, gestul este frumos), de mîine mergem la serviciul pe care îl adoră fiecare, de mîine revin toate pe făgaşul lor. 
 Aproape în fiecare an în această perioadă îmi dau seama ca dragostea nu există ca atare,  că totul este marketing colorat şi că relaţiile cele mai puternice sunt cele care se bazează pe respect şi comunicare. De fapt, chiar cred că toate neînţelegerile apar din lipsă sau deficienţe de comunicare. Acum nu se mai obişnuiesc discuţiile normale, sincere cu încărcătură emoţională, ci se preferă aerele de fiţe (sau fiţoşi) cu „stări” filozofice pe reţele de socializare şi flirturi/ aluzii generoase împărţite cu nemiluita.
De aceea, când toată lumea îşi toarnă cu şampanie pe cap sau pe gât eu aleg să ascult noua piesă a lui Mardeross „Astea” (despre femei şi cerinţele lor, deşi în egalitatea dintre sexe în care trăim azi putem foarte bine să-l atribuim şi bărbaţilor ) şi să-i dau dreptate în scenariile pe care le descrie, pentru că prea mult materialism  îmbracă iubirile de azi! Enjoy yout party!!!
 Imagini pentru Astea mardeross

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s