Inevitable…

Eii, ce mi ţi-i şi cu Dragostea asta? Fugi de ea ca nebunul, dai cu piciorul în gîndurile tale slobozite din strînsoarea inimii şi dănţuieşti în ritmuri nebănuite de nimeni şi tot nu scapi. Vrei cu tot dinadinsul s-o eviţi, nu pentru că nu ţi-ar fi dragă, ci din teama organică de a te lăsa fript de focul ei ademinitor, şi ea ce face? Îţi joacă feste şi se ţine scai de tine, tocmai atunci cînd renunţi definitiv la vreo speranţă de trăiri exuberante. Tocmai cînd îţi vedeai liniştit de plictiseala ta, îngrijind-o cum puteai tu mai bine cu activităţi ordinare şi rutină interminabilă, apare Ea- îmbrăcată lejer, aproape goală, desculţ frămîntîndu-ţi idealurile demult inventate, îşi lungeşte braţele într-o îmbrăţişare sufocantă- îi simţi căldura lipicioasă, îi simţi răsuflarea uşoară şi te pierzi uitat în moliciunea ei darnică. Deschizi ochii, dar nu mai vezi, încerci să desluşeşti ceva în lume, dar e inutil- Ea a reuşit să-ţi invadeze  fiecare fibră a eului tău. Aşa că te aventurezi , iar într-o bătălie cu final predestinat- o inimă în cioburi, servită în propriul suc, cu garnitură de amintiri condimentate…
În bezna necunoaşterii o aştepţi, totuşi, frămîntat de îndoieli şi nelinişti, pentru că inevitabil, fără invazia ei nevinovată, devii o maşinărie uzată a timpului .
Îmi deschid cămaşa să-i simt aprope goliciunea, atât de atrăgătoare, mă dezbrac încet de aşteptările banale ale societăţii şi inspir adînc aerul rece în care mă complac, aflîndu-mă încă o dată în ipostaza fetişcanei îndrăgostite.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s