La multi ani !!!

Sunt oarecum plictisita, pe ultima suta de metri la facultate, nu vad nici un motiv de bucurie excesiva. Mai sunt doar citeva zile si toti isi vor vedea linistiti de vietile lor, lasind in urma o alta etapa- poate cea mai frumoasa,poate singura in care grijile cele mai mari erau o nota insuficienta, un cuvint nepotrivit sau o lectie nereusita. Toti si fiecare vor uita cu usurinta de colegi sau de prieteni, daca au avut norocul sa-i gaseasca aici,pentru ca asa este firea omului-egoista,primeste atit cit se poate, apoi cauta alte surse de  atentie si dragoste,pentru ca are nevoie de acestea  la fel cum un copil are nevoie de joaca! Eu probabil sunt cel mai copil dinte toti ,pentru ca o nostalgia neinteleasa imi da tircoale, realizind ca nimic nu va mai fi la fel, ca perioda copilariei mele se sfirseste.
Acum, in aula plina cu oameni rataciti ,in cautare de propriul eu,la fel ca mine,realizez cit de diferiti si , in acelasi timp, aceeasi putem fi, si cit de mult imi vor lipsi:galagia, zimbetele nesfirsite, ridiculozitatile haioase, si desigur, „personalitatile marcante” ale generatiei mele tinere si  nelinistite.
In prag de sarbatori,vreu si eu sa cer de la Moshu’ sa opreasca macar pentru o vesnicie timpul ca sa raminem tineri si frumosi cum sintem acum.
La multi ani si un inceput de sfirsit de semestru cit mai reusit tuturor!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s